↑ Terug naar Meld je aan!

Pagina afdrukken

Voor wie

Lijkt het jou leuk om mee te doen met onze Leef!-dag? Dat kan!

De Leef!-dag is voor kinderen van 0 – 18 jaar die op dit moment kanker hebben of net klaar zijn met de behandelingen. Het maakt niks uit waar je woont, wat je doet, of je wel of geen haar hebt; deze dag is voor iedereen toegankelijk. De dag staat in het teken van een prachtige fotoshoot; met mooie en stoere kleding aan, make-up en je haar kan worden gedaan door een echte haarstyliste. Een dag die draait om jou als kind.

Aan het einde van jouw eigen professionele fotoshoot maken we ook nog een mooie foto van jullie als gezin!

Daarnaast zullen er de hele dag leuke activiteiten georganiseerd worden zodat je je met je hele gezin de hele dag kunt vermaken!

Deze Leef! – dag is op 23 september 2017 van 10 – 19.30 uur.Het thema is dit jaar Ibiza en we zetten echt een festival-sfeer neer met als afsluiter een bbq voor iedereen! ┬áDe hele dag zijn jullie welkom. Voor je eigen fotoshoot krijg je een tijd door, het is dus wel handig dat jullie er dan in iedergeval zijn.
De Leef! – dag zal gehouden worden in Friesland op een prachtige buitenlocatie, namelijk op het strand van camping Bergumermeer.
Aan alles wordt gedacht, dus je hoeft zelf niks mee te nemen en alles is gratis. Gewoon genieten en wij leggen deze mooie herinnering vast in een prachtige fotoshoot.

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://leeffotodag.nl/meld-je-aan/voor-wie/