Ludieke actie

Wat is 2020 een gek jaar geweest he? Wij hadden plannen om in 2021 weer een Leef!-dag te organiseren, maar door het Corona virus zetten we dit even op de lange baan, want het is allemaal zo onzeker!

Wel hebben we nu een hele ludieke actie bedacht samen met Blokhut Sparjebird, de horeca zaak die ik (Lydia) samen met mijn vriend Tjeerd run.

Als horecazaak liggen we natuurlijk ook al langer als de helft van dit jaar stil en missen we onze gasten zo! Daarom vullen we nu onze zaak met knuffelhonden zodat het toch nog gezellig wordt bij ons. Je kunt een knuffelhond doneren voor € 30,- waarmee je De Blokhut steunt én Leef!, want wanneer wij weer open mogen gaan we al deze knuffelhonden persoonlijk brengen bij zieke kinderen in de ziekenhuizen.

Doe je ook mee?

Nederland, De Hemrik, 11-12-2020. Door corona hebben Tjeerd en Lydia ( van de Blokhut bij Sparjebrud een actie bedacht waarbij ze mensen oproepen om voor 30 euro een knuffelhond te kopen waarmee zij de lege plekken in hun zaak kunnen vullen. Een deel van dit bedrag gaat naar stichting Leef voor kinderen met kanker. Het andere deel is voor de zaak zelf om overeind te blijven in deze crisis. KM 27

Aanmelden kan nu!

Het is zover! Je kunt je aanmelden voor de Leef!-dag editie 4!

Deze Leef! dag zal helemaal anders zijn dan de voorgaande, namelijk voor jong volwassenen van 18 jaar die moeten vechten (of hebben moeten vechten) tegen kanker.

De Puur Leef!-dag wordt op 29 september 2019 gehouden op de Pollepleats in Westhem.

Deze dag duurt van 14-21 uur, staat in het teken van een mooie fotoshot van jezelf (zwart-wit portretten) en leuke en mooie activiteiten. Ook een diner is inbegrepen!

Wil je je aanmelden? Check dan het menu bij “Meld je aan”!

Leef! editie 4! Op 29 september 2019

— Leef! editie 4 —

Yes! Trots dat onze website zo’n mooie metamorfose heeft gehad, super blij mee! Want Leef! editie 4 wordt helemaal anders, een andere insteek en daar hoort ook een frisse site bij.

Op 29 september organiseren wij alweer de 4de Leef!-dag op de Pollepleats, alle informatie kun je weer vinden op onze site!

Deze Leef!-dag heeft voor mij een hele speciale betekenis, namelijk dat ik hem op wil dragen aan mijn lieve vriendin Nanda, die zo ontzettend krachtig en sterk is en waar ik zoveel bewondering voor heb!
Nanda, deze is voor jou ♥️

En ook lieve Jantine wil ik bedanken voor het zo mooi omzetten van onze site, echt top!

En ook zijn we weer als team bij elkaar en ik wil daarom ook Irene en Hendrik alvast bedankt voor hun inzet, zonder jullie geen Leef!

Op naar weer een hele bijzonder Leef!-dag in september!

Hou alle nieuwsberichten hier op de site in de gaten voor alle info over Leef! editie 4!

Liefs, Lydia

Nog 2 dagen!


Wat ontzettend spannend is het weer… Nog 2 dagen en dan is de derde Leef!-dag!

Het weer ziet er super uit, alles is zo goed als geregeld… Wij hebben er zin in, jullie ook?!
Tot zaterdag!

 

Liefs, Hendrik, Irene en Lydia

 

Leef zit vol! En je kunt je nu aanmelden als vrijwilliger!


Trots zijn we, dat Leef! al vol zit met aanmeldingen! Natuurlijk blijft het dubbel, want het zijn wel zieke kinderen die bij ons komen, maar wij zijn ook heel trots dat we al deze 26! kinderen een hele mooie dag mogen bezorgen!
Samen met hun ouders en broertjes en zusjes zetten we ze de hele dag in het zonnetje.

Wil jij deze dag ook helpen? Meld je dan nu aan als vrijwilliger! Onder het kopje vrijwilligers staat alle info!

Bedankt en liefs namens Leef! Hendrik, Irene en Lydia

Jullie kunnen je vanaf NU! aanmelden voor Leef! editie 3!

Het is zover! De aanmelding voor de kinderen en gezinnen staat weer open!

Leef! wordt dit jaar gehouden op 23 september op het strand van camping Bergumermeer.

Dit jaar net iets anders, de leeftijdsgrens hebben we uitgebreid van 0 tot 18 jaar!

En… het thema is dit jaar Ibiza! We willen het strand omtoveren tot een echt festival-sfeertje, waar je heerlijk kunt loungen, lachen, eten en drinken en de hele dag weer geweldige activiteiten voor het hele gezin!

Lees verder

3de editie Leef! in 2017!

Schrijf het alvast in je agenda! Leef! zal op 23 september 2017 voor de derde keer georganiseerd worden!

Achter de schermen zijn we al druk bezig met de eerste voorbereidingen. Wij kijken er al enorm naar uit! Hierbij alvast een kleine preview in de poster!

Bedankt Jiska van Sterrig, dat je deze voor ons wilde ontwerpen.
Hou onze site in de gaten voor alle nieuwtjes, aanmeldingen, vrijwilligers etc.
Liefs, Irene, Hendrik en Lydia

flyer-v2

Het was fantastisch!

Nog even een klein berichtje van mijn kant…
Gister, 26 september 2015, de tweede Leef!-dag die ik samen met 2 hele lieve mensen, Hendrik en Irene, mocht organiseren. Zonder hen was het me niet gelukt. Met veel enthousiasme zijn we bijna een jaar bezig geweest om deze dag neer te zetten.
En dan is het zover; de dag begonnen we prachtig om 7 uur met de zon die boven het Bergumermeer opkwam. Een dag waarbij de zon bleef. Zelfs de donkerste wolken gingen aan ons voorbij en het bleef droog!
Een prachtige locatie, mooi weer en heel veel vrijwilligers en natuurlijk alle gezinnen die kwamen! Want daar doe ik het voor, voor alle kinderen die in een moeilijk periode zitten of hebben gezeten en hun broertjes/zusjes en ouders. Een dag om nooit te vergeten en een professionele fotoshoot waarbij herinneringen worden vastgelegd.

Lees verder

Spannend!

Nog maar een paar weken! Wij als team kijken er al erg naar uit, jullie ook?

We hopen er weer een onvergetelijke mooie dag van te maken dit jaar. En hopen op een zonnetje!

Tot over een paar weken!

DSC_5855